en aquest comentari podreu observar el resultat d'un dels escrits sobre una recepta. La cuinera va ser la xef Anne Grabaloise, vinguda expressament d la catalunya nord.
La seva cuina està tinguent tant èxit que el seu restaurant ha anat de bòlit aquestes fires. Les besties salvatges de l'onyar s'acostaven vora el restaurant quan en sentien l'olor, i l'expectació va arribat a tant que fins i tot la gent es volia fotografiar amb els seus plats.
Enguany doncs, molts extrangers (gent de fora de salt i girona) s'han acostat a Girona no tant per les fires d'aquesta ciutat, sinó per poguer seure a la taula d'aquesta cuinera emergent.
S'ha comentat que en coneguts restaurants de renom s'havien anulat reserves i el sector acusa directament la nova oferta.
El secret d'aquesta cuina està en l'auto-abastiment i l'auto-realització de matèries primes, donant així un toc únic a plats d'aparent senzillesa.
Per a poguer accedir a aquesta gastronomia cal estar convidat amb antel·lació, i és que a vegades pagant st.pere no canta.
corresponsal a Girona de la revista
Le cuisine d'or




3 comentarios:
bon soir,
je m'apelle Anna, je suis le cuisinière de le restaurant Far de l'Onyar. Voldria agrair a la meva mère per ensenyar-me la cuisine, a la meva cunyada per mostrar-me la recepta de les volcanets de chocolat, a les amis per provar les receptes, cependant sobretut a l'Oriol Pifferrrer per le sur suport i amour...
Anna pereta:
Bonne sorée annette la cuisinière!! jo també vull menjar vulcaneeets... A mi no m'has convidat a fer un tast d'aquesta cuina teva fruit de l'autoabastiment i autoalgunacosamés...
fins aviat!
Publicar un comentario