La Sara (dona d'en David, el germà de l'Anna) ens va deleitar dimecres amb unes postres fantàstiques: el volcanet de xocolata, altrament dit coulant. Com que les coses bones s'han de compartir, aquí us passem la recepta, aviam si us animeu!
VOLCANET
Recepta de Cèlia Roca. (el cafeto)
INGREDIENTS:
225 gr. De xocolata negra
225 gr. De mantega
225 gr. De sucre
6 ous
80 gr. De farina
1r. Barrejar la xocolata amb la mantega. Perquè es barregi més bé, posar-ho el microones perquè es desfaci i anar barrejant.
2n. Un cop barrejada la xocolata amb la mantega tirar-hi el sucre i els ous i barrejar. Després afegir-hi la farina.
3r. Per barrejar-ho bé passar-ho tot pel minipimer. Agafar els motlles untar-los amb mantega i posar-hi la massa, omplir només ¾ del motlle. Posar-ho al congelador. Quan ho vulguis servir, calentar el forn a 200º i posar-ho uns 8 minuts.
viernes, 5 de octubre de 2007
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
3 comentarios:
caram, caram. En se d'uns que amb el tema xocolata es tornen boixos!
llàstima que a mi només m'agrada la blanca...digue-me racista (cudinariament).
miquel, apunta això al curset de cuina.
Ara ja tindràs meló amb pernil, pa amb tomata, empanada de tonyina (de la mestra lídia) i faltaven les postres...que aquí tens.
Practica i aviam si ens convides a celebrar el títol universitari ;)
Miquel estas obligat a que celebrem el títol!!! No esperis a treure't el carnet que també haviem de celebrar conjuntament l'aprovar COU amb treure't el carnet... Ens fas uns volcanets i ens considerarem pagats... :)
Pere
Sí home!!! Voleu dir que no us passeu amb tantes celebracions? El dia 20 ja us diré si ha res a celebrar. :)
Publicar un comentario